Materiaal/sponsoring gevraagd

Material:

Mocht je nog materiaal hebben wat je niet meer gebruikt , wat bespeeld beschadigt of een opknap beurt nodig heeft dan is het hier van harte welkom .

Ik ga het dan opknappen en voor de kinderen inzetten , voor de tuin baan , maar ook eventueel voor op bij de doe een wenstrein .

maar ook maak ik uit restanten en onderdelen kleine leuke dingen om op mp te zetten of via via ,waarvan de gehele opbrengst dan naar een goed doel gaat .

Dus ook materiaal als wielen ea onderdelen zijn welkom .

 

voorbeeld:

van strijkijzer naar lok , deze heb ik uit restanten gemaakt , het idee was , er bestaan poetslokken , maar geen strijklokken die de rails na de hand weer strak maken (als geintje)

Dus een oud strijkijzer ingezet , de gehele opbrangst van deze lok was 100,- die ik overhandigt heb aan Rick van Beat-Batten.

De 3 delige steampunk trein:

Deze trein ben ik al een jaar mee bezig , deze trein word heel gedetailleerd en digitaal.

helemaal gemaakt uit restanten van hobby collega,s en ondersteuning van massoth voor de digitale componenten ,

De bakken en de daken zijn behandeld met hydrographic, op dit moment ben ik even gestopt met de bouw van deze trein,ivm inspiratie want het moet geen afgeraffeld iets worden aangezien er zeer veel details in aan en om komen die allemaal met de hand gemaakt worden .

Als deze trein klaar is gaat de gehele opbrengst naar Paulinchen EV , deze stichting zet zich in voor kinderen met brandwonden trauma,s en bevind zich in Duitsland .

Ik beperk mij dus niet alleen op goede doelen in nederland .

 

 

 

Sponsoring :

 

Als bedrijf zijnde ben je natuurlijk ook van harte welkom om materiaal te sponseren , van bv een lok of een complete trein , waarbij men bv als er wagons bij zitten logo,s van je bedrijf er op kunnen zetten ,met als tegen prestatie dat ik je vermeld op deze website en ook zichtbaar op andere social media ,maar ook aan de baan en natuurlijk zou je ook de baan een keer bij jou in het bedrijf kunnen inzetten .

Ik wil geen geldbedragen in handen hebben , dat mag je overmaken aan een goed doel , wel als je wat wilt zouden we kunnen kijken welk budget je in gedachten hebben en dan bv bij grootspoor.com, bigtrainworld of via markplaats het materiaal kunnen aanschaffen .